Woningstichting


12/10/2020

De Woningstichting start ontwikkeltraject met Procesgame

De Woningstichting in Wageningen trapt haar organisatieontwikkeltraject af met een Procesgame. Binnen een zorgvuldig uitgedacht Corona-protocol maken de deelnemers op interactieve en veilige manier kennis met leren & verbeteren, het motto van het organisatieontwikkeltraject. 

De BPM Procesgame markeert de start van een breder traject, waarvan Horizontaal organiseren het doel is. Dit betekent o.a.nadruk op de verantwoordelijkheid van werknemers. Met de game wordt het Horizontale gedachtegoed alvast stevig aangewakkerd. 

Door middel van LSP (Lego Serious Play) wordt inzicht verkregen in de impact van processen, communicatie, ketensamenwerking en continu verbeteren. Ook de customer journey staat centraal want tja die klant.. daar doen we het uiteindelijk allemaal voor toch? Maar ook in de game blijkt weer; dat is geen vanzelfsprekendheid. Gedurende de game ervaren de deelnemers hoe Horizontaal denken & doen helpt in het beter en efficiënter bereiken van hun doelen. Een mooie ervaring met veel kansen voor doorvertaling naar het eigen werk. 

Wil je meer weten over de BPM Procesgame? Kijk dan eens op de website. Meer weten over de Woningstichting? Hier lees je meer.